მომხმარებელი რამოდენიმეჯერ სტუმრობს მაღაზიებს. ნაკლებ დროს ატარებენ იქ და სურთ გარკვეული პროდუქციის მარაგის შექმნა. არც საცხობებია გამონაკლისი. შეფუთული პურების შენახვის დროის გახანგრძლივება ბუნებრივი საშუალებებით არის გასაღები ამ ტენდენციისა. ჩვენ გთავაზობთ რამოდენიმე რჩევასა და ხრიკს პურის ახახლებურობის შესანარჩუნებლად: რჩევა #1: მჟავიანობა! მჟავიანობა ფართოდ გამოიყენება პურის ცხობის პროცესში, რათა შევინარჩუნოთ პურის ახლებურობა, ერთ-ერთია ცომის დედო, რომელიც აუმჯობესებს გამომცხვარი პროდუქციის შენახვის ხანგრძლივობას. ფქვილზე 1% ძმრის დამატება აძლევს თქვენს ცომს მჟავიანობას, სასურველია გამოიყენთ ვაშლის ძმარი. რჩევა #2: მეორე ფანტასტიური გამოსავალი არის ჩვენი ეტიკეტის, ფერმენტირებული ფქვილის საფუძველზე დამზადებული პროდუქციის, მოლდერატორის დამატება. ის არის მზა გამოყენების, საჭიროა მხოლოდ 2%-ის დამატება ფქვილზე, წონის მიხედვით თქვენი რეცეპტის გათვალისწინებით. ეს დანამატი საშუალებას აძლევს თქვენს პროდუქტს 5-6 დღე გასტანოს. კიდევ ერთი კარგი რჩევაა თქვენს ცომს დაამატოთ Soft’r გამაუმჯობესებელი, რომელიც შესძენს თქვენს პურს მეტ სირბილესა და სიახლეს შენახვის ვადის ბოლომდე და არ საჭიროებს რეცეპტსა და პროცესებთან ადაპტაციას. და ბოლოს, ცომის დედო! თუ თქვენ იყენებთ საკუთარ დედოს, ის უკვე გეხმარებათ პურის შენახვაში, მაგრამ თუ ჯერ არ იცით Sapore Sourdough დაგეხმარებათ გააუმჯობესოთ შენახვის ვადა მჟავიანობის დამატებით და კიდევ გააუმჯობესოთ შედეგები მოლდერატორთან ერთად. რასაკვირველია თქვენ ამატებთ ფანტატსტიკური პურის გემოსა და არომატს.